Ωράριο Λειτουργίας : Δευτ. - Παρ. : 09:00-21:00, Πέμ.: 09:00-18:00, Σάβ. : 09:00 -13:00
  Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 2294085900 , 6932605290

Ποιοί είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

Η εμπειρία των 41 χρόνων στο ασφαλιστικό επάγγελμα, οι τιμητικές διακρίσεις που έχουμε τόσο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, όσο και στην διεθνή, μας επιβάλει να συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες και για να επιτυγχάνουμε το καλύτερο ασφάλιστρο για τον πελάτη μας. Η σχέση με τον πελάτη μας επιδιώκουμε να είναι προσωπική, διότι είμαστε δίπλα του όλο το 24ώρο. Η σωστή ασφάλιση είναι δικαίωμά σας και όχι πολυτέλεια για λίγους.

asfaleies4all-asfaleies-xampsa-poulou-allagi-edras-oktomvrios-2017

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΙΚΛΗ ΧΑΜΨΑ

Γεννήθηκε στο ΑΙΓΙΟ, είναι παντρεμένος με την ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΟΥΛΟΥ και κατοικεί μόνιμα στην ΑΡΤΕΜΙΔΑ. Η επαγγελματική του καριέρα στον ασφαλιστικό χώρο αρχίζει το 1976. Είναι απόφοιτος Αμερικανικού Κολεγίου (L.U.T.C) σε θέματα marketing ασφαλειών και χρηματοοικονομικών προϊόντων – επενδύσεων. Υπήρξε Διευθυντής Εκπαιδεύσεως και Πωλήσεων Χρηματοοικονομικών προϊόντων σε μεγάλους ασφαλιστικούς ομίλους. Έχει διδάξει σε σεμινάρια της L.I.M.R.A και του ΙΝΣΤΙΝΤΟΥΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΣΠΟΥΔΩΝ και έχει παρακολουθήσει πολλά διεθνή συνέδρια σε ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, Η.Π.Α, ΚΥΠΡΟ, ΜΕΞΙΚΟ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Βραβεύτηκε από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ως πρώτος ασφαλιστής της χώρας μας το 1997. Διατηρεί ασφαλιστικά γραφεία σε ΑΡΤΕΜΙΔΑ και ΑΘΗΝΑ.

asfaleies4all-asfaleies-xampsa-poulou-allagi-edras-oktomvrios-2017 (3)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ . Είναι παντρεμένη με τον ΠΕΡΙΚΛΗ ΧΑΜΨΑ και κατοικεί μόνιμα στην ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. Απόφοιτος ΤΕΙ Προσχολικής αγωγής και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως γραμματέας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Τα τελευταία 6 χρόνια εργάζεται στον κλάδο των Χρηματοοικονομικών προϊόντων και κατέχει πιστοποιητικό από το Πανεπιστήμιο Πειραιά για παρακολούθηση και ολοκλήρωση μαθημάτων στην χρηματοοικονομική για Στελέχη Επιχειρήσεων. Είναι γνώστης της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας. Διευθύνει το ασφαλιστικό γραφείο της Αρτέμιδας.

asfaleies4all-asfaleies-xampsa-poulou-allagi-edras-oktomvrios-2017-6